Layetania Today - L'humor és la millor defensa

Torra recorda als nacionalistes que no han de ser feliços perquè estan oprimits

- -
El president secessionista demana als seus seguidors que en tornar de vacances no oblidin com estan d'enfadats         
Layetania Today
José A. Ruiz 05/09/2019 2083
En declaracions exclusives a TV3% i Catalunya Rabio, el delegat de Puigdemont ha fet a una crida als seus fidels perquè "no oblidin l'enfadats que estan amb l'estat opressor" i els ha demanat que recordin les penoses condicions dels seus exiliats, com el "presidentlegítim" Puigdemont, el republicà que es va refugiar en la monarquia Belga i que suporta un dur exili en el seu palauet o Anna Gabriel, la valenta anticapitalista que va fugir al país més capitalista del món quan encara avui no la persegueix ningú.
"Les vacances són un dur cop per a la nostra causa". Ha admès l'actual President de la generalitat. "La gent desconnecta, es va al seu poble o a la platja, s'ho passa bé i es relaxa, i això no ens ve bé". Els nostres fills tornen feliços pel temps passat al costat de les seves famílies i això no és correcte. No es pot permetre que un nen sigui feliç en l'actual situació, o arribarà a oblidar que viu oprimit.
Tot seguit Torra ha dedicat un emotiu record a Oriol Junqueras i a la resta de polítics que pel que sembla no estan presos per atemptar contra la democràcia i intentar un cop d'estat, sinó per les seves idees, encara que Rufián o el propi Torra tinguin les mateixes idees i estiguin lliures i folrant-se per no fer res.
En definitiva, Torra ha concedit una setmana al col·lectiu nacionalista perquè vagi oblidant els bons records de les vacances, recordi que "espanyaensroba" i que "totesculpademadrit", desitjant a tot aquell que li escolti una bona dosi de cabreig per a formar el seu tan desitjat tsunami totalit.. Ups! perdó: "democràtic".
                   

Layetania Today: Noticies relacionades