Layetania Today - L'humor és la millor defensa

Torra recorda als nacionalistes que no han de ser feliços perquè estan oprimits

El president secessionista demana als seus seguidors que en tornar de vacances no oblidin com estan d'enfadats         
Layetania Today
José A. Ruiz 05/09/2019 698
En declaracions exclusives a TV3% i Catalunya Rabio, el delegat de Puigdemont ha fet a una crida als seus fidels perquè "no oblidin l'enfadats que estan amb l'estat opressor" i els ha demanat que recordin les penoses condicions dels seus exiliats, com el "presidentlegítim" Puigdemont, el republicà que es va refugiar en la monarquia Belga i que suporta un dur exili en el seu palauet o Anna Gabriel, la valenta anticapitalista que va fugir al país més capitalista del món quan encara avui no la persegueix ningú.
 
"Les vacances són un dur cop per a la nostra causa". Ha admès l'actual President de la generalitat. "La gent desconnecta, es va al seu poble o a la platja, s'ho passa bé i es relaxa, i això no ens ve bé". Els nostres fills tornen feliços pel temps passat al costat de les seves famílies i això no és correcte. No es pot permetre que un nen sigui feliç en l'actual situació, o arribarà a oblidar que viu oprimit.
 
Tot seguit Torra ha dedicat un emotiu record a Oriol Junqueras i a la resta de polítics que pel que sembla no estan presos per atemptar contra la democràcia i intentar un cop d'estat, sinó per les seves idees, encara que Rufián o el propi Torra tinguin les mateixes idees i estiguin lliures i folrant-se per no fer res.
 
En definitiva, Torra ha concedit una setmana al col·lectiu nacionalista perquè vagi oblidant els bons records de les vacances, recordi que "espanyaensroba" i que "totesculpademadrit", desitjant a tot aquell que li escolti una bona dosi de cabreig per a formar el seu tan desitjat tsunami totalit.. Ups! perdó: "democràtic".
                   

Layetania Today: Noticies relacionades
Si. Estic assenyalant aquest botó
Prem el botó per a escoltar-nos

Descarrega una APP per a escoltar-nos en el teu mòbil