Layetania Today - L'humor és la millor defensa

Sentit homenatge del nacionalisme al capitost dels ERE al Camp Nou

- -
Els secessionistes van penjar una pancarta al Camp Nou en protesta per l'empresonament del capitost dels ERE d'Andalusia         
Layetania Today
José A. Ruiz 29/11/2019 1141

Un grup de nacionalistes catalans va desplegar aquest passat dimecres una pancarta gegant al Camp Nou en la qual podia llegir-se "ONLY DICTATORSHIPS JAIL PEACEFUL POLITICAL LEADERS" (Només les dictadures empresonen a líders polítics pacífics). L'expresident de la Junta d'Andalusia, José Antonio Griñán, condemnat recentment a sis anys de carcel per prevaricació i malversació continuada, s'ha sentit immediatament identificat, ja que, segons les seves paraules "com a president de la Junta jo era inequívocament un líder polític i, encara que he malversat tot el malversable sempre ha estat de manera pacífica i sense tirar un paper a terra, per la qual cosa em sembla evident que aquesta pancarta és un suport a la meva persona". D'altra banda l'ex-president ha lamentat que el fet de mostrar la pancarta contradiu una mica el missatge, ja que "en una dictadura de debò no ens deixarien, però en fi.."

Griñán aspira a aconseguir la llibertat de la qual ja gaudeixen alguns "perseguits polítics" catalans com Pujol o Millet, dels qui es confessa admirador, per tant ha agraït efusivament als nacionalistes catalans el seu suport. "Sempre m'he sentit molt recolçat per ells" afirma commogut Griñán "amb els seus llaços grocs demostren que els presos polítics com jo podem saltar-nos la llei i trincar a mans plenes sempre que no exercim violència en primera persona..". L'ex-president autonòmic ha hagut d'interrompre el seu al·legat, presa de l'emoció.
Cal destacar que en la trobada futbolística, i sense que tingui cap relació amb la pancarta, també es van exhibir desenes de banderes estelades en suport a la causa secessionista catalana. Aquest mitjà va intentar preguntar a alguns dels seus portadors sobre la presència d'aquests símbols durant el partit, però la majoria dels entrevistats no van saber respondre, ja que eren ciutadans estrangers que afirmaven (en anglès) que "un senyor amb un barret vermell les hi havia donat a la porta i pensaven que era per a abrigar-se si refrescava".
                   

Layetania Today: Noticies relacionades