Layetania Today - L'humor és la millor defensa

Puigdemont enxampat sopant a Brussel·les amb algú que podria NO ser terrorista

- -
La reunió va tenir lloc la nit del passat dijous a un restaurant de la capital belga         
Layetania Today
José A. Ruiz 03/09/2019 2036
En realitat la notícia va saltar als mitjans fa dos dies en petits diaris digitals d'escassa reputació, ja que la seva poca versemblança va fer que els grans mitjans qüestionessin la seva autenticitat. És conegut que la major part de les reunions del MFE (Molt Fugit Expresident) són amb exterroristas com el seu gran amic Fredi Bentanachs (fundador de la banda Terrorista Terra Lliure) el seu advocat Gonzalo Boye (condemnat per col·laborar en un segrest per a ETA) o amb Natividad Jáuregui (acusada d'assassinar també per a ETA) però el rumor ha acabat sent una certesa. Un turista francès va aconseguir captar amb el seu mòbil la instantània d'un sopar informal en un restaurant del centre de Brussel·les entre el MHE Puigdemont i un senyor baixet en un exclusiu reservat del Tonton Garby, el restaurant més emblemàtic de Brussel·les.
Al principi el turista, que va reconèixer a l'expresident fugit per les seves aparicions en el setmanari satíric Charlie Hebdo (que acostuma a fotre's d'ell) no va donar més importància a la reunió, que va penjar al seu twitter amb el comentari "En Puigdemont serà un exiliat, però sap on menjar", i aquesta publicació amb prou feines va generar likes.
Tot i això en els fòrums independentistes va despertar aviat la curiositat dels fidels el company del MFE. Seria potser l'Arnaldo Otegui? No podia ser, el exterrorista i referent de Puigdemont era més alt que aquell comensal. Potser Puigdemont estigués preparant la imminent diada del 11-S amb l'habitual organitzador de lws "aturades de país", l'ex-terrorista Carles Sastre.. però no, el cabell era diferent. També estava el seu amic i protegit, el raper Valtonyc, que no era terrorista però estava condemnat per enaltiment del terrorisme, i això també donava pedigrí, però era massa jove. Quedaven descartats així mateix Fredi Bentanachs (Massa cabell) i Gonzalo Boye (sense cabell en absolut)...
L'alarma va començar a créixer en les files del PDECAT a mesura que s'esgotava la llista de terroristes i exterroristes.. Van començar a buscar al desconegut en les llistes del NV-A belga i en les de la Llega Nord italiana, amb l'esperança que si mes no fós un dels nombrosos radicals de l'extrema dreta europea que donen suport a Puigdemont, però no va haver-hi sort. Seria possible que el líder no electe, el "presidentlegítim", estigués reunit amb algú lliure de radicalismes, sense antecedents per mort, segrest o almenys violència? Tán poc respecte mostrava per la causa? Tanta poca fidelitat als seus costums?
Finalment les perquisicions van donar el seu fruit quan el mateix turista francès va penjar al seu twitter un vídeo de la mateixa nit en la qual accidentalment es va registrar part de la conversa entre Puigdemont i el seu misteriós acompanyant. Oferim en exclusiva la part que s'ha pogut entendre, traduïda.
- HOME MISTERIÓS: Són tres mesos, ja. El meu ............ no pot donar-te més temps. Està considerant altres ofertes.
- PUIGDEMONT: Digues-li a ............. paciència. Podré pagar-li aviat!
- HM: El meu cap no comparteix el teu optimisme. Els teus mitjans de finançament no han respost com esperaves.
- PDM: Això del Consell de la R.............. bé al principi, però després van baixar les inscripcions i amb prou feines vaig recaptar res.
- HM: Ja, i això de les paperetes per als comicis europeus tampoc et va sortir gaire bé. Mira, hi ha més gent interessada en el palauet de Waterloo. Gent que SI pot pagar el lloguer..
- PDM: Reactivaré La Crida!
- HM: Creus que pots fer-ho? La gent ja no es refia.
- PDM: Tu no els coneixes pas com jo. Aquesta nit aviso a en Torra i demà estaran pagant la quota..
- HM: No em convenç... Organitza un sopar.
- PDM: Un sopar? Com aquest?.
- HM: No. Un sopar amb els teus fans. A 250 euros per cobert. I que vinguin tots els que puguin.
- PDM: I què els dic?
- HM: Això de sempre.. Que al setembre et presentaràs a Catalunya i en faràs una de molt grossa.
- PDM: No podré fer-ho!
- HM: Tampoc pots quedar-te aquí. Aviat et caduca el DNI i estan a punt de reactivar l'euroordre. Fes-me cas. Abandona aquesta casa i posa en marxa el teu pla T.
- PDM: El pla T?
- HM: Clar.. A Tailàndia els palauets estan bé de preu..
- PDM: El pla T és el meu últim recurs! Saps què? Em faré Youtuber!
- HM: Això ja no és tan rendible com abans..
- PDM: Diré als meus fidels que em segueixin! En pocs mesos em faré d'or
- HM: Més et val.
Aquestes són les frases que s'han pogut entendre. Ara com ara la identitat de l'interlocutor continua sent un secret, però la cúpula del PDECAT ha cridat a la calma i ha tractat d'animar als seus seguidors plantejant que les formes de l'interlocutor de Puigdemont són similars a les d'un "sicari", i que no pot descartar-se que pugui tenir, malgrat tot, un passat terrorista més concorde a les habituals companyies del líder nacionalista.
                   

Layetania Today: Noticies relacionades