Layetania Today - L'humor és la millor defensa

Les 10 millors rutes d'aventura a Barcelona ciutat

- -
Enfronta't a atracadors, Okupes, Clans de la droga, Manteros furiosos i Activistes descontrolats         
Layetania Today
José A. Ruiz 16/05/2019 986

Les emocions fortes no requereixen una despesa considerable. Et presentem una ruta repleta d'emocions per a disparar la teva adrenalina: 

1. Rambla de Canaletes: Entre les parades de Liceu i Drassanes. Ideal si vols interactuar amb els carteristes. Compte, que molts d'ells vesteixen com tu i com jo.
 
2. Arc del Triomf: Ves en dia de manifestació. Podràs destrossar mobiliari urbà a plaer. Ningú et molestarà, perquè els antidisturbis de la guàrdia urbana han estat dissolts fa uns mesos.
 
3. Barri del Raval: Imprescindible per les seves pintoresques lluites de matxet entre clans rivals de la droga.
 
4. Barceloneta: Per al teu moment de relax gaudeix d'una total llibertat: Fes les teves necessitats en públic o practica sexe al carrer. Ningú et molestarà.
 
5. Barri de Gràcia: Col·loca't una samarreta de la Selecció Espanyola i passeja per un dels barris més estelats.. i corre com mai esquivant objectes.
 
6. Metre de Barcelona: Intenta arribar des del vestíbul fins a l'andana sense trepitjar cap manta. Compte que els manteros es mosquean i poden perseguir-te i llançar-te objectes.
 
7. Universitat Autònoma: Recorre el campus comentant als estudiants "jo això de la independència no ho veig clar", i seràs perseguits per hordes de CDRs al crit de "feixista".
 
7. Barri de Poble Nou: Accedeix al vestíbul del metre un dissabte de matinada i.. be, ja veuràs.
 
8. Barri de Sant Andreu: Si ets jove i maca, fes un tomb pel passeig de Santa Coloma, prop de Baró de Viver, i saluda als joves que ocupen els baixos. Són molt fogosos.
 
9. Ciutat Meridiana: Ideal per a una gimcana a la recerca d'un lloc de treball.
 
10. Plaça Sant Jaume: Si has aconseguit acabar el teu itinerari, és de llei presentar-te aquí a donar les gràcies a l'alcaldessa Ada Colau per aquesta fascinant aventura.
                   

Layetania Today: Noticies relacionades