Layetania Today - L'humor és la millor defensa

Festa en TV3 per que Puigdemont podria evadir la justícia més temps

- -
Els directius de la televisió nacionalista celebren que pot ser que el seu cap no hagi de respondre dels seus delictes un temps mes.         
Layetania Today
José A. Ruiz 19/12/2019 1331
Vicent Sanchís, director de TV3, ha manifestat que està molt content per la sentència sobre la immunitat de Junqueras. En declaracions a "L'independentista imparcial" ha manifestat: "Ja sabem que això no significa que Junqueras sigui innocent i Puigdemont menys encara, de fet el cop d'estat el va veure tothom per la tele, però estem contents per que si mes no el Puchi podrà estar més temps sense respondre dels seus delictes, i això pot donar-nos temps per a arribar a la independència. A veure si aixequem ja un mur entre Catalunya i Castelló i així tinc excusa per a no sopar amb la família aquest nadal".
La veritat és que a Junqueras el tema ja li agafa tard, perquè ha estat jutjat i condemnat i com diu la sentència, la seva situació no es veu afectada. De totes maneres els advocats nacionalistes han demanat que s'anul·li el judici sencer i que surtin tots al carrer. "Ja sabem que això no passarà, perquè a més seria una estupidesa, ja que una cosa no té res a veure amb l'altra, però mira, estem en ratxa i amb Pedro Sanchez pel mig potser cola", ha declarat el conegut col·laborador de TV3 i d'ETA Gonzalo Boye, que de pas ha demanat la derogació de la Constitució Espanyola i de la Carta de Drets Humans.
Malgrat tot per a en Puigdemont aquesta sentència sí que podria significar la lliure mobilitat per Europa, cosa que ha celebrat la cap del seu club de fans, Pilar Rahola. "Això demostra la meva tesi que l'estratègia de fugir pels Pirineus sense avisar als altres ha estat la més intel·ligent. Ara hauria d'establir-se a Perpinyà. Segur que al govern de França li farà molta il·lusió. Estic molt orgullosa del meu cap".
Rahola ha interromput aquí l'entrevista per a tornar corrent a treballar, perquè afirma que és de "classe mitjana en dificultats" i que ha de pagar els impostos del seu xalet de Cadaqués.
                   

Layetania Today: Noticies relacionades