Layetania Today - L'humor és la millor defensa

9 de cada 10 independentistes creuen que el serrell de Puigdemont li dóna aire de misteri

- -
L'ex-president fugit s'ho retallaria, però opina que seria 'com tallar-li la coleta al Pablo Iglesias'         
Layetania Today
José A. Ruiz 12/05/2019 884

Nombrosos personatges públics han estat presos de la seva pròpia imatge. De sobres conegut és el cas del Pablo Iglesias, que va batallar amb el seu assessor d'imatge per tallar-se la coleta i l'única concessió que se li va permetre va ser treure's l'arracada. L'Albert Rivera també lliura la seva pròpia batalla per la corbata (aquest accessori la utilitat del qual encara és objecte de recerca), que es la treu i es la posa segons s'aixequi més centredretà o crentreesquerrà.

Però és que l'atractiu de l'inquilí de Waterloo és innegable per a bona part dels seus seguidors i seguidores. Molts opinen que aquesta cicatriu "a lo Harrison Ford" és el que li confereix caràcter, però el misteri que amaga el color dels seus ulls és el que torna boges a la majoria de les seves fans, que tuitegen enfervorides "maco.. bonic..", elogiant el que sembla ser el seu tret definitori.
 
Tot i això, aquest tret sembla haver-se convertit ja en un dels seus principals inconvenients. El dissenyador de les paperetes electorals del seu partit va patir un atac d'ansietat quan va conèixer que s'anava a usar com a logotip un retrat al llapis del propi líder. A més, segons el seu cap de seguretat, "Puigdemont porta gairebé dos anys vivint en el palauet i encara no se'l coneix", perquè com assevera "quan la Inés Arrimadas va anar a visitar-lo és fals que no volgués rebre-la, és que no va trobar la porta, i això que jo mateix la hi vaig obrir".
 
Tot i això sembla ser que el fugit està adaptant-se a aquesta discapacitat, perquè com diu també el seu cap de seguretat, "ara ha après a moure's seguint les rajoles, que canvien d'habitació en habitació i que pot veure perfectament".
                   

Layetania Today: Noticies relacionades