El líder dels mossos nacionalistes anima a "Prendre's la justícia per la seva mà"

- -
L'agent de la llei que lidera als mossos nacionalistes anima a saltar-se la llei         
Noticias
José A. Ruiz 17/02/2020 386
Albert Donaire, líder dels Mossos d'Esquadra nacionalistes, ha tornat a inflamar les xarxes socials amb un missatge en el qual crida els catalans nacionalistes a prendre's la justícia per la seva mà.
 
Donaire és un Mosso d'Esquadra nacionalista que mai ha tingut objeccions de combinar la seva condició d'agent de la llei amb la seva militància independentista. I més enllà d'aquest fet ha protagonitzat diverses polèmiques en insultar a diversos líders polítics d'ideologia no nacionalista, als quals ha qualificat fins i tot de "nazis". Tot i això, els seus atacs més freqüents han estat contra aquells Mossos d'Esquadra que critiquen la politització del cos policial autonòmic, tenint especial rellevància el seu enfrontament amb Inma Alcolea, una mosso que ha estat objecte constant de les seves desqualificacions.
 
Fins no fa gaire els actes d'Albert Donaire gaudien d'impunitat, perquè la Divisió d'Assumptes Interns dels Mossos, de forta orientació nacionalista, s'ocupava que els expedients que se li obrien acabessin caducant, guardant les aparences però sense que arribés mai a ser sancionat. Malgrat això, la freqüència i tipologia de les seves accions ha acabat obrint diverses causes judicials que han anat resultant en sentències condemnatòries, cosa que ningú ha pogut evitar-li, per la qual cosa últimament els seus atacs es dirigeixen contra la justícia, fins al punt d'animar a actuar fora de la llei amb frases com aquesta:
 
"Al final haurem de prendre'ns la justícia per la nostra mà si la justícia està decididament prostituïda al servei del nacionalisme feixista colon?
Ja estic fins als pebrots que ells puguin fer i desfer sense conseqüències mentre nosaltres gairebé no podem ni respirar. Prou!"
 
Malgrat la gravetat del missatge Donaire el manté actualment en el seu compte de Twitter, malgrat les previsibles conseqüències legals que hauria de tenir per a qualsevol agent de la llei publicar aquest tipus de declaracions, perquè dels escrits de Donaire es desprèn no només el seu desig d'actuar al marge de la llei, sinó també la seva consideració que els catalans no independentistes són "colons" i "feixistes", i nega la imparcialitat de la justícia, l'acció de la qual no pot ja evitar.
 
Cal recordar que entre les nombroses causes judicials obertes contra ell es troben per exemple l'assetjament a les filles de la Mosso Alcolea, les fotos de la qual ha divulgat juntament amb altres dades de les nenes al mateix temps que ha desqualificat a l'agent no nacionalista com a mala mare.
 

 

                   

Onda Layetana Noticies: Articles relacionats